Repertoire

Multiple Voice heeft een zeer divers repertoire. Natuurlijk hebben we een grote hoeveelheid muziek die bedoeld en/of geschikt is voor de ondersteuning van kerkdiensten. Liedjes speciaal bedoeld voor kerstmis en pasen, liedjes die nauw kunnen aansluiten bij de onderdelen van de liturgie, maar ook bijvoorbeeld repertoire dat geschikt is voor trouwerijen of uitvaarten. Kortom bij elke vorm van kerkdiensten heeft Multiple Voice een bijpassende setlist.

Maar er is veel meer.

Wil je een feest, diner of bedrijfs- dag opleuken met een optreden van Multiple Voice dan hebben we een uitgebreid scala aan luisterliedjes en bewerkingen van bekende popnummers. In de loop der jaren is dit uitgegroeid tot een echt 'voor elk wat wils' repertoire. 

 Wil je precies weten wat wij allemaal kun- nen klik dan op onderstaande link voor meer informatie:

Overzicht repertoire

Luisteren

Ben je nieuwgierig naar hoe het allemaal klinkt? Duik dan in ons uitgebreide muziekarchief. Hierin vindt je een bloemlezing van al meer dan 25 jaar Multiple Voice. Hopelijk krijg je dan een goede indruk van wat ons koor op muzikaal gebied allemaal kan bieden.

 

Om wat van ons te horen klik op onderstaande link:

Luister naar voorbeelden

Kijken

Wilt u iets van de sfeer beleven tijdens onze optredens en concerten. Dan zijn er diverse DVD's beschikbaar om thuis rustig naar te kijken. Daarnaast kunt u online op deze website naar ons koor kijken.  

Kijk hier voor Multiple Voice in actie:

Kijk naar Multiple Voice